AirMotion®

Verwarmen, koelen, 100% frisse buitenlucht dat is de basis van het AirMotion® systeem. Dit systeem maakt losse verwarmingen, airconditioning units in huis overbodig. In plaats van radiatoren, worden luchtroosters weggewerkt in de muur, vloer of plafond. Het is een uniek, gepatenteerd systeem in het realiseren van het meest optimale comfort. Het grote voordeel van het AirMotion® systeem is dat het naast de temperatuur tevens andere belangrijke elementen automatisch reguleert.

Dit betekent dat u geniet van een optimaal behaaglijk binnenklimaat ongeacht de buiten omstandigheden.

Het unieke van AirMotion

AirMotion® is uniek in het realiseren van optimale behaaglijkheid in huis en is gebaseerd op natuurkundige wetten. Dankzij deze principes, welke in de gepatenteerde software van AirMotion® zijn ingebouwd, kan het systeem optimaal presteren. De frisse, voor gefilterde buitenlucht wordt de ruimte niet ingeblazen, zoals u gewend bent van een traditioneel ventilatiesysteem, maar de lucht wordt dankzij het regelsysteem gericht, ingebracht op lage snelheid. Hierdoor zijn tocht en geluidsoverlast verleden tijd en heeft u ruim voldoende frisse lucht daar waar nodig. Doordat dit permanent gemeten en geregeld wordt. Ervaart u een homogene, constante temperatuur beleving.

De voordelen van AirMotion®

AirMotion® vervangt een traditioneel verwarmingssysteem volledig. Met slechts één stopcontact verwarmt, ventileert en koelt het systeem de hele woning. U profiteert altijd van een heerlijk maar vooral gezonder, behaaglijk binnenklimaat.

 • Overal in huis een behaaglijk gevoel
  Dankzij speciale regeltechniek wordt ervoor gezorgd dat overal binnenshuis een behaaglijk klimaat wordt gerealiseerd. U ervaart geen last meer van tocht of trek en het is overal aangenaam, lekker vertoeven in huis.
 • Alles in één op 1 stopcontact
  Het systeem verwarmt, ventileert, koelt en gebruikt altijd 100% frisse lucht.
  U heeft dus geen aparte verwarming, airco of andere apparatuur meer nodig, maar kunt met elektriciteit uit één stopcontact het hele huis verwarmen, koelen en ventileren.
 • Energiebesparend
  Met het AirMotion® systeem bespaart u op uw energiekosten. Daarnaast kan het energielabel wel 2 stappen omhoog gaan. Energielabel A++ is zelfs mogelijk.
 • Steeds gefilterde verse buitenlucht
  Verse buitenlucht wordt gefilterd de woning binnengebracht. Dat zorgt voor meer comfort en een gezonder binnenklimaat.
 • Milieuvriendelijk koudemiddel
  AirMotion® werkt met het koudemiddel R32. Dit minder milieubelastende koudemiddel reduceert de milieu-impact met 68% en zorgt voor minder CO2 -uitstoot.
 • Buitenkap in alle RAL kleuren te bestellen
  Met de optionele buitenkap die om de buitenunit van uw AirMotion® systeem wordt geplaatst, wordt de aanleg en het onderhoud vereenvoudigd en het geluid van de buitenunit gereduceerd.